Club de pàdel indoor Padelarium a Castelldefels

Cerques un club de pàdel indoor a Castelldefels? Si vols millorar la teva tècnica, aprendre els principals moviments del pàdel o jugar partides obertes en un centre que et permeti trobar una parella del teu nivell, passa per Padelarium!

El nostre centre de pàdel indoor a prop de Castelldefels, Padelarium, compta amb unes increïbles pistes de competició i un aparcament gratuït molt ampli, així que no hauràs de preocupar-te per buscar pàrquing a prop de la zona. Anima’t a conèixer-nos!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Descobreix Padelarium: el nostre pàdel indoor

Padelarium és un centre de pàdel indoor a Castelldefels que compta amb unes instal·lacions molt completes i unes pistes de competició molt valorades.

Per aquest motiu, molts jugadors/es federats i professionals del sector realitzen els seus entrenaments en les nostres instal·lacions de manera diària.

A més, la metodologia que segueixen els nostres entrenadors segueix els estàndards més professionals, dividint els equips entre 4 alumnes per a imitar les partides d’un entrenament o torneig professional.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:
 

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor a Castelldefels

Disposar d'un/a entrenador personal

Si busques un entrenament especialitzat, a Padelarium podràs tenir classes particulars també. Tant si la teva intenció és millorar ràpidament com si vols apuntar-te amb la teva parella a classes particulars i desenvolupar una estratègia de partit competent, al nostre centre trobaràs el que necessites.

Apuntar-te a classes de pàdel

Vols aprendre a realitzar la Chiquita o la safata? A les nostres classes de pàdel aprendràs els principals moviments, estratègies i tàctiques. Tenim classes fins a 5 nivells diferents i hi ha grups tant per a adults com per a nens/as.

Llogar el material que necessitis​

Tens la teva pròpia pala de pàdel? Si és així, perfecte! Pots portar-la sempre que vulguis, però si no, no et preocupis! A Padelarium pots llogar tot el material que necessitis, fins i tot la tovallola de dutxa. Si algun dia te n’oblides o no passes per casa per a agafar el material, el pots llogar a Padelarium!

Reservar pistes de pàdel

A Padelarium pots reservar una pista a través de la nostra aplicació, Playtomic, i practicar els teus moviments amb els teus amics o familiars quan us vingui bé a tots.

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil

Esdeveniments de pàdel indoor

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de Castelldefels

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades per a tot tipus de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!