Club de pàdel indoor Padelarium a Viladecans

Vols començar les teves classes de pàdel a Viladecans o voltants? Padelarium és un centre de pàdel indoor situat just entre Gavà i Castelldefels, a només 7 minuts amb cotxe de Viladecans.

Si estàs buscant un centre de pàdel indoor on puguis reservar pistes de pàdel, aprendre tot el necessari per a convertir-te en un/a expert/a al món del pàdel i tenir la possibilitat de participar en tornejos i americanes de pàdel, som el teu lloc!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Com són les pistes de competició de Padelarium?

La qualitat de les nostres pistes de competició és un dels motius pels quals ens visiten els/les jugadors/es de pàdel que busquen millorar en tots els aspectes del joc, amb un gran interès per l’esport i un nivell de preparació anterior.

Per entrar a la nostra escola de pàdel cal realitzar una prova de nivell prèvia, amb la finalitat de repartir els equips de la forma més equitativa possible. Els nostres entrenaments es realitzen sempre en equips de 4 alumnes, per a simular una competició professional i dedicar-los la millor atenció possible als alumnes.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Classes particulars

Si prefereixes perfeccionar la teva tècnica individual, pots contractar els serveis d’un/a entrenador/a personal. Tots els membres del nostre equip compten amb una àmplia trajectòria professional que els avala com a excel·lents guies en el procés d’aprenentatge, així que no dubtis a confiar en ells i elles. Apunta’t a les nostres classes particulars i segueix un programa de pàdel dissenyat exclusivament per a tu! És la millor manera de mantenir la motivació i aprendre de manera eficient.

Escola de pàdel

No importa si tens anys d’experiència jugant a pàdel o si vols iniciar-te avui mateix en aquest esport de raqueta, la nostra escola de pàdel ofereix classes per a totes les edats i nivells. Vine a conèixer l’escola de pàdel tant per a adults com per a infants.

Reservar pistes de pàdel

Vols perfeccionar el teu servei, volea, globus o Chiquita? A les nostres pistes indoor podràs jugar partides obertes o practicar amb els teus amics o amigues el teu revés. Si vols realitzar una reserva de pista, pots fer-ho a través de la nostra aplicació de manera fàcil i intuïtiva. La nostra aplicació té moltes funcionalitats com: reservar pista, visitar perfils de jugadors/es, veure els resultats dels partits, trobar partits amb jugadors/es del teun nivell i moltes més!

Lloguer de material

Si no disposes del material esportiu necessari o t’has oblidat de manera puntual, al nostre club de pàdel indoor a prop de Viladecans podràs llogar tot el necessari. A més, també oferim tovalloles de lloguer perquè la utilitzis durant l’entrenament o al vestuari.

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments pàdel
a Viladecans

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de Viladecans

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades per a tota mena de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!