Club de pàdel indoor Padelarium al Prat de Llobregat

Cerques un centre de pàdel indoor al Prat de Llobregat o voltants? Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor situat just entre Gavà i Castelldefels, està a només 15 minuts amb cotxe des del Prat de Llobregat i disposa d’aparcament gratuït.

Tant si vols reservar pistes de pàdel com si t’interessa aprendre els moviments més bàsics en una classe privada, a Padelarium podrem ajudar-te! Vine al nostre centre de pàdel indoor, 

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Descobreix Padelarium: el nostre pàdel indoor

Al nostre centre destaca per la qualitat de les nostres instal·lacions, però també i principalment per les pistes de competició que oferim. Per això ens trien centenars de professionals i jugadors/es federats amb anys d’experiència al món del pàdel.

El nostre enfocament professional i la metodologia que seguim al moment d’ensenyar ens avala com una de les millors opcions per a entrenar al pàdel, ja que formem equips de 4 persones, com es fa en el joc professional, i realitzem proves de nivell per a poder dividir als jugadors/es segons el seu nivell.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:
 

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Reserva de pistes de pàdel

Si en lloc d’apuntar-te a classes de pàdel, et ve de gust jugar pel teu compte o amb els teus amics, pots reservar una pista a través de la nostra aplicació, Playtomic. Aquesta és la millor manera de practicar els teus moviments mentre et diverteixes amb els teus amics/amigues sense l’ajuda d’un entrenador/a. 

Escola de pàdel

Ets un jugador experimentat que vol perfeccionar la seva estratègia? Cerques classes d’iniciació per a aprendre els moviments bàsics? Has jugat alguna vegada però encara no has polit la teva tècnica? Estàs en el lloc indicat! A Padelarium oferim classes per a totes les edats i nivells, arribant a dividir els grups en fins a 5 tipus de nivell de joc.

Classes particulars

Si l’opció d’entrenar en grup no s’adapta a les teves necessitats, pots contactar amb un dels nostres entrenadors personals i rebre classes particulars. A més, aquest tipus de classes també es pot fer en parelles, perquè aprengueu a millorar com a equip tant les posicions com els nostres moviments en pista.

Lloguer de material

Si no et ve bé anar carregat des del Prat o encara no disposes d’una pala de pàdel, en Padelarium oferim un servei de lloguer de material que inclou fins a la tovallola de dutxa. Consulta a un membre del nostre equip!

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments pàdel al Prat de Llobregat

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop del Prat de Llobregat

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades a tota mena de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!