TORNEJOS I LLIGUES DE PÀDEL INDOOR​
 
Lligues i molt més. No t’ho perdis!
 

Calendaris de tornejos de pàdel a Barcelona i lligues

Jugar a pàdel ens agrada molt, però si hi ha un plus de competició, encara és molt millor! Anima’t a participar en els tornejos puntuals de pàdel a Barcelona que organitzem al llarg de tot l’any, així com a les nostres americanes o lligues. Sentiràs l’emoció de la competició i gaudiràs jugant contra parelles diferents, això també ajuda a millorar molt en el joc.

I després, a part de portar-te o no el premi, podràs gaudir de la trobada final al nostre bar-restaurant. I és que després de cada lliga, torneig o americana, sorgeixen noves amistats o nous companys/es de joc.

Americanes

És un format de torneig que es juga puntualment, en un sol dia, amb modalitats d’inscripció individual o en parella i que és molt dinàmic, perquè acaben jugant tots contra tots, a un sol set o el que tingui millor puntuació en un temps concret.

És una manera de conèixer nous jugadors/es ràpidament i, en ser partits ràpids, es juguen amb una intensitat especial.

Les americanes es juguen de manera recurrent tots els dissabtes i diumenges de 8:00 a 10:00 h i de 17:30 a 19:30 h.

Inscriu-te a través de l’àrea d’activitats de Padelarium dins de l’App de Playtomic.

pistes pàdel padelarium

Tornejos de pàdel

Els organitzem en dates concretes al llarg de l’any, tan femenins, masculins com a mixtes o fins i tot infantils, i solen tenir una durada de 2 dies, durant els caps de setmana.

Lligues de pàdel

Amb la finalitat de fomentar una competició al llarg de l’any i que permeti una continuïtat en el joc, també organitzem lligues pròpies on els jugadors/es es poden inscriure i veure la seva evolució durant l’any.

Estigues atent/a a als calendaris i anima’t a participar en les nostres activitats. Acabaràs coneixent a molts jugadors i jugadores del club que tenen un nivell similar al teu, et motivaràs a continuar jugant i a millorar el teu joc, i ho faràs en un gran ambient de competició sana, que sempre acaba amb una trobada post torneig. T’esperem!

pàdel indoor gavà
Vols millorar la teva tècnica i tàctica del pàdel? Apunta’t a la nostra escola!