Tornejos i lligues de pàdel indoor

Americanes, lligues i molt més. No t’ho perdis!

Calendaris d'activitats, americanes i lligues

Jugar a pàdel ens agrada molt, però si hi ha un plus de competició, encara és molt millor! Anima’t a participar en els tornejos puntuals que organitzem al llarg de l’any així com a les nostres americanes o lligues. Sentiràs l’emoció de la competició i gaudiràs jugant contra parelles diferents, el que també ajuda a millorar molt en el joc.

I després, a banda d’endur-te o no el premi, podràs gaudir de la trobada final al nostre bar-restaurant… I és que després de cada lliga, torneig o americana, sorgeixen noves amistats o nous companys/es de joc.

Americanes

És un format de torneig que es juga puntualment, en un sol dia, amb modalitats d’inscripció individual o en parella i que és molt dinàmic, perquè acaben jugant tots contra tots, a un sol set o al que tregui millor puntuació en un temps concret.

És una manera de conèixer nous jugadors/es ràpidament i sent partits ràpids, es juguen amb una intensitat especial.

Les americanes es juguen de forma recurrent tots els dissabtes i diumenges de 8:00 a 10:00 h i de 17:30 a 19:30 h.

Inscriu-te a través de l’àrea d’activitats de Padelarium a l’App de Playtomic.

Padelarium tornejos

Tornejos

Els organitzem en dates concretes al llarg de l’any, tant femenins, masculins com mixtes o inclús infantils, i solen tenir una durada de 2 dies, en caps de setmana.

Lligues

A fi de fomentar una competició al llarg de l’any i que permeti una continuïtat en el joc, també organitzem lligues pròpies on els jugadors/es s’hi poden inscriure i anar veient la seva evolució al llarg de l’any.

Estigues atent/a als calendaris i anima’t a participar en les nostres activitats. Acabaràs coneixent a molts jugadors i jugadores del club que tenen nivell similar al teu, et motivaràs a seguir jugant i a millorar el teu joc, i ho faràs en un gran ambient de competició sana, que sempre acaba amb una trobada post torneig. T’hi esperem!

padelarium americanes