Club de pàdel indoor Padelarium a Barcelona

Vols practicar el teu servei en un centre de pàdel indoor a Barcelona? A Padelarium t’ajudarem a perfeccionar els teus moviments, desenvolupar la teva tàctica i millorar la teva estratègia. A més, tindràs l’oportunitat de provar pistes de competició de qualitat professional, anima’t a conèixer-nos!

Estem en una ubicació molt estratègica, entre Gavà i Castelldefels i el nostre servei de pàrquing gratuït fa possible que les nostres pistes siguin accessibles per a tothom qui vulgui gaudir d’unes àmplies instal·lacions de pàdel indoor. Descobreix el que podem oferir-te!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Descobreix Padelarium: el nostre pàdel indoor

Padelarium és un centre de pàdel indoor a Barcelona que compta amb unes instal·lacions molt completes i unes pistes de competició molt valorades. Ens centrem a oferir pistes de pàdel indoor per a entrenaments de qualitat. A més, si vols millorar la teva tècnica, pots apuntar-te a les nostres classes de pàdel per a tots els nivells.

Molts jugadors i jugadores federats/des entrenen i juguen a les nostres pistes habitualment, però també som un centre ideal per a aquells que desitgin iniciar-se en la pràctica d’aquest esport de raqueta, perquè tots els nostres entrenadors/es són autèntics professionals en el sector.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:
 

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Assistir a classes de pàdel

Si necessites millorar el teu revés, crear estratègia per a un partit o fins i tot aprendre el nom dels moviments més bàsics, a Padelarium trobaràs el que cerques. Tenim classes fins a 5 nivells diferents, dividint als jugadors segons el seu coneixement al món del pàdel, i oferim classes per a adults i menors, des dels 4 als 17 anys.

Reservar pistes de pàdel

Vols reservar una pista? A Padelarium pots fer-ho utilitzant la nostra aplicació, Playtomic. La reserva de pistes és una forma molt bona de practicar l’après a les classes o passar una bona estona amb els teus amics/amigues.

Realitzar entrenaments personals

Els entrenaments personals de Padelarium són especialment útils per a persones individuals o parelles que desitgen millorar la seva tècnica i tàctica en classes particulars. A nivell individual, fer-ho permet un avanç molt més ràpid i, com a parella, ajuda a establir una estratègia i fixar les posicions al partit.

Llogar el material necessari per a jugar

Per a aquells que s’estan iniciant en l’esport i encara no han invertit en la compra d’una pala de pàdel, oferim un servei de lloguer de material que inclou, també, tovallola de dutxa.
 

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments de pàdel indoor

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de Barcelona

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades per a tota mena de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!