Club de pàdel indoor Padelarium a l'Hospitalet de Llobregat

Vols practicar pàdel indoor a l’Hospitalet de Llobregat? Descobreix el nostre centre de pàdel Padelarium! Situat a Gavà, som un punt de trobada dels amants del pàdel a només 20 minuts amb cotxe des de l’Hospitalet de Llobregat.

Tant si busques perfeccionar la teva tècnica com si la teva intenció és aprendre el bàsic d’aquest increïble joc de raqueta, a Padelarium podem ajudar-te. Visita el nostre centre i et resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Per què triar Padelarium pàdel indoor?

Padelarium és un centre que si vols aprendre a desenvolupar els teus moviments en pistes de competició d’ús professional, som el teu lloc. Jugadors/es federats/ades i professionals utilitzen les nostres instal·lacions pels seus entrenaments de manera diària, però no t’espantis si ets un principiant, també és un lloc ideal per a aprendre tot el necessari i millorar ràpidament.

A més, abans de dividir els equips realitzem proves de nivell amb la intenció d’equilibrar els entrenaments per edat i nivell. Sempre comptem amb 4 alumnes per classe, imitant el nombre de jugadors dels tornejos o americanes de pàdel professionals.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Classes de pàdel

A Padelarium fem classes de pàdel per a totes les edats, així que pots venir perfectament amb la teva família a iniciar-te en aquest esport. A més, dins de cada rang d’edat dividim les classes per nivells. Per exemple, a les classes de pàdel per a adults, dividim els grups en 5 nivells.

Entrenament personal

A més de les classes de pàdel col·lectives, també oferim classes particulars amb els nostres entrenadors personals.

Així que si creus que necessites un entrenament adaptat a les teves necessitats o prefereixes perfeccionar els teus moviments de manera individual, amb nosaltres pots fer-ho!

Lloguer de material

No tenir pala no és una excusa per no començar a jugar a pàdel! Al nostre centre oferim l’opció de llogar tot el material que necessitis per a les teves classes, fins a tovalloles.

Consulta a la recepció del centre sobre aquests serveis, al correu [email protected] o telefona’ns al telèfon 639 335 555.

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments pàdel Hospitalet de Llobregat

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de l'Hospitalet de Llobregat

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades per a tota mena de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!