PARTIDES DE PÀDEL I RÀNQUING
 
Cada partit compta!
 

Troba rivals del teu nivell

Vols practicar els teus moviments de pàdel i no tens amb qui? A Padelarium, el nostre centre de pàdel, pots aconseguir tots els rivals que vulguis i formar part del rànquing de resultats! No esperis més, apunta’t i comença a millorar les teves habilitats esportives mentre et diverteixes.

Partides obertes de pàdel: com apuntar-te?

Pots inscriure’t a les nostres partides de pàdel a través de l’aplicació Playtomic. Apunta’t al nostre centre i crea el teu perfil!

Una vegada estiguis registrat/da, podràs trobar partides de gent del teu mateix nivell o fins i tot crear la teva pròpia. Solament hauràs de seleccionar la que t’interessi, tenint en compte si vols jugar una partida amistosa o competitiva. A més, des de l’aplicació també tindràs l’opció d’unir-te al nostre rànquing.

Què és i com funciona el rànquing de les nostres partides obertes de pàdel?

Què és el rànquing de les partides obertes de pàdel?

El rànquing és un sistema de classificació dels diferents nivells de pàdel que té un usuari i s’actualitza automàticament seguint els resultats dels partits. Això serveix per crear parelles als tornejos, establir equips d’un nivell equitatiu durant les partides i, en general, fomentar la millora contínua dels nostres jugadors/es.

pàdel indoor

Com funciona el rànquing de les partides obertes de pàdel?

El rànquing es va actualitzant a mesura que es juguen les partides, tenint en compte aquests paràmetres:

No obstant això, has de tenir en compte que només les partides competitives puntuaran al rànquing, ja que també tens l’opció de jugar partides obertes amistoses. 

Si vols reservar les pistes o apuntar-te a les partides des del mòbil, baixa l’app en menys d’un minut i tindràs el pàdel indoor en la teva butxaca! comencem?

Prepara la pròxima partida i segueix el teu ascens en el rànquing!
 

Preguntes freqüents sobre les partides obertes pàdel

Vols millorar el teu joc de pàdel? Pregunta’ns sobre l’escola de Padelarium!