Club de pàdel indoor Padelarium a Cornellà

Vius a Cornellà de Llobregat i estàs buscant un centre de pàdel on millorar els teus moviments? Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor, està just al costat de la carretera entre Gavà i Castelldefels. Per això som l’opció perfecta per als jugadors/es de Cornellà o voltants.

Descobreix les nostres instal·lacions, comptem amb pistes de competició i aparcament gratuït! No esperis més i comença ja a practicar aquest esport de raqueta que tants adeptes ha aconseguit.

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Descobreix Padelarium: el nostre pàdel indoor

Padelarium és un centre de pàdel indoor a prop de Cornellà que compta amb unes instal·lacions molt completes i unes pistes de competició molt valorades, molts jugadors i jugadores federats/ades i professionals experimentats ens trien per a continuar entrenant.

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:
 
Partides o Ranking - Partidas o Ranking

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Entrenament personal

Per a aquells que prefereixen perfeccionar els moviments a nivell individual o per parelles, a Padelarium comptem amb entrenadors personals que fan classes particulars per a tots els nivells. Vine i millora la teva tècnica i tàctica de pàdel!

Reservar pistes de pàdel

Vols reservar una pista per a jugar amb els teus amics o familiars a pàdel? A  Padelarium tens l’opció de reservar pistes a través de la nostra aplicació anomenada Playtomic.

Escola de pàdel

No importa si busques classes d’iniciació o si pretens aprendre estratègies per a millorar la teva tàctica durant el partit, a Padelarium trobaràs classes de tots els nivells possibles i per a tots els grups d’edat que hi ha.

Lloguer de material

Si encara no tens la teva pròpia pala de pàdel, a Padelarium podràs llogar el material que necessitis, fins i tot la tovallola de dutxa.

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments de pàdel a Cornellà

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de Cornellà

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades a tot tipus de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!