Club de pàdel indoor Padelarium a Sant Boi de Llobregat

Vols practicar pàdel indoor a Sant Boi de Llobregat? Padelarium és un centre de pàdel indoor que es troba a Gavà, a només 13 minuts de distància per carretera des de Sant Boi de Llobregat.

Si vols perfeccionar la teva Chiquita o altres moviments típics del pàdel en un centre de pàdel indoor amb pistes de qualitat suprema, no dubtis a visitar-nos! Aquí aprendràs tot el necessari per a convertir-te en un professional.

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Vols més informació sobre la reserva de pista, classes…? Pregunta’ns!

Descobreix Padelarium: el nostre pàdel indoor

Per la qualitat de les nostres pistes de competició. El nostre centre compta amb pistes d’ús professional perquè tant jugadors/es experts com amateurs quedin satisfets. Molts jugadors/es professionals i federats trien el nostre centre per als seus entrenaments. Pel que fa a l’escola de pàdel, abans de dividir equips, realitzem proves de nivell per a assegurar un repartiment just que prioritzi sempre la millora contínua.

A més, el nostre equip està més que preparat per a donar un entrenament professional. Tenim anys d’experiència en el sector i organitzen les classes amb una metodologia de competició: hi ha sempre 4 alumnes, per a imitar l’entrenament d’un autèntic torneig o americana de pàdel.

padelarium pàdel adults

Instal·lacions de Padelarium pàdel indoor

A Padelarium tindràs a la teva disposició:

Beneficis de formar part de Padelarium, el nostre centre de pàdel indoor

Entrenament personal

Si consideres que aprens més ràpid en solitari, també pots sol·licitar una classe particular a un/a dels nostres entrenadors/es personals. Així, tindràs un entrenament adaptat a les teves necessitats, gustos, horaris i habilitats esportives.

Reserva de pistes de pàdel

Vols reservar una pista? A Padelarium pots fer-ho utilitzant la nostra aplicació, Playtomic. A més, al nostre centre podràs realitzar les teves reserves de pista de manera fàcil. Truca’ns per telèfon o passa’t de manera presencial, et crearem un perfil a la nostra aplicació i podràs realitzar les teves reserves al mòbil en qualsevol moment!

Classes de pàdel

Vols aprendre a jugar a pàdel? Fa anys que entrenes i vols perfeccionar la teva tècnica? Sigui el cas que sigui, a la nostra escola de pàdel hi ha classes per a tu! Oferim classes per a tots els nivells i edats possibles, així que no dubtis a contactar amb nosaltres.

Lloguer de material

Si no tens pala de pàdel i vols llogar alguna per a les teves classes, a Padelarium pots llogar tot el que necessitis per als teus entrenaments. Des de material esportiu a tovalloles. Pregunta i assessorat a un/a dels nostres membres o fes la teva reserva amb antelació!

Reserva pista de
pàdel indoor

Reserva online la teva pista de pàdel indoor. Ràpid i fàcil amb un clic

Esdeveniments pàdel
Sant Boi de Llobregat

Consulta el calendari d'americanes, tornejos i lligues

Partides de
pàdel indoor

Cerca rival del teu nivell i juga al nostre club de pàdel indoor!

Preguntes freqüents sobre Padelarium, el nostre club de pàdel indoor a prop de Sant Boi de Llobregat

Activitats destacades del nostre pàdel indoor

Al nostre club de pàdel disposem de classes adaptades per a tota mena de públic, siguis del nivell que siguis. Millora la teva tècnica amb nosaltres!