PÀDEL AMB PÀRQUING

Vine còmodament a jugar al pàdel

Pistes de pàdel amb pàrquing

Vols trobar un centre de pàdel amb pàrquing gratuït que et permeti arribar de manera còmoda i ràpida a les teves classes? Estàs de sort!

Si estàs cansat/ada de donar voltes i voltes al voltant del teu centre esportiu buscant aparcament o d’haver de sortir amb mitja hora d’antelació per a no arribar tard, inscriu-te a Padelarium!

Padelarium és un centre de pàdel amb pàrquing propi situat entre Gavà i Castelldefels, a tan sols 20 minuts de Barcelona i molt a prop del Canal Olímpic i del centre comercial Ànec Blau, això ho converteix en un punt de trobada important pels amants del pàdel de diverses localitats catalanes. Per aquest motiu, disposem d’un pàrquing amb més de 100 places gratuïtes dins del recinte.

pistes pàdel padelarium

Com accedir al nostre centre de pàdel amb pàrquing gratuït?

El nostre centre de pàdel amb pàrquing es troba en una zona de molt fàcil accés. Concretament, Padelarium està ubicat al c/ Miquel Servet 14, a Gavà.

Si viatges amb el teu propi vehicle, només has de conduir per la C32 i agafar la sortida 46 Castelldefels-UPC o circular per la C31 i agafar la sortida Camí Ral – Canal Olímpic.

Una vegada hagis arribat, l’entrada al pàrquing és totalment gratuïta per als jugadors/es, així que podràs entrar amb el teu cotxe directament a les nostres instal·lacions i poder gaudir de la teva classe en només uns minuts. T’imagines el còmode que és poder aparcar directament al costat de la teva pista de pàdel? Fes-te membre del nostre club i descobreix-lo!

Coneix tot el que t'ofereix Padelarium

Si vols poder gaudir de les magnífiques instal·lacions del nostre centre de pàdel amb pàrquing, només has de reservar pista, inscriure’t a un dels nostres cursos o fer-te soci/a de Padelarium.

En fer-ho, també tindràs accés a 10 pistes de pàdel indoor de competició que podràs llogar quan vulguis, una escola de pàdel d’alt nivell per a tota mena d’edats i nivells, un servei de lloguer de material a la teva disposició i, el més important, podràs formar part d’una escola que estima el pàdel en tots els seus aspectes. Per això, també donem formació a escala competitiva i realitzem tornejos i americanes entre els nostres jugadors/es.

Fes el pas i apunta’t als cursos de pàdel de Padelarium, serà la teva millor jugada!