Qui som?

Padelarium és un espai gestionat per l’empresa barcelonina CET10, dedicada des de fa més de 25 anys a la promoció esportiva entre infants i joves i a la gestió de centres esportius i de lleure, entre d’altres.

El 2013 neix Padelarium, un club de pàdel indoor on tots els jugadors/es poden gaudir de la nostra filosofia: el “Padel&Friends”. Una manera de fer que s’ha convertit en un estil de vida per a molts usuaris i, és clar, per a tot el nostre equip!

No us podem revelar la nostra recepta secreta, la sents un cop entres a formar-hi part: jugar amb amics i amigues, gaudir de l’esport, competir de manera sana, conèixer gent nova d’un estil similar al teu, que gaudeix tant del partit com del post partit i que està desitjant tornar a jugar aviat!

Un veritable Padel&Friends sap competir compartint, sap el valor de l’amistat i sap comportar-se dins la pista i sap que sempre que vingui, trobarà algú amb qui, a més de jugar, podrà desconnectar, riure i passar una estona molt agradable fora de la rutina.

Padelarium